با سلام وخسته نباشید خدمت استاد عزیز و بازدید کنندگان از این وبلاگ.
استاد همتی نظر شما را خوانده ومعذرت می خواهم از اینکه وبلاگ بهمریخته ای دارم.جون ما در مراحل مقدماتی کامپیوتر بوده وبیشتر اوقات که یادداشت می نویسیم پاک می شود.
در ابتدا باید بگویم که قبلا اموزش علوم مقاطع ابتدایی به این صورت بود که دانش اموز موضوع وحتی برخی از ازمایشها را حفظ کرده و تمام اطلا عات خود را از طریق کتاب یا معلم می اموخت.ولی در طرح جدید که یک طرح اکتشافی است&فراگیر مفاهیم مورد نظر را بر اساس یا فته های قبل و تجربیات جدید درک کند.
منظور طرح "روش جدید علوم در ایران "که از سال 1372 در مدارس اجرا شد.
اگر ما به سیستم اموزش به صورت ظاهری نگاه کنیم&فقط برخی مو لفه ها مثل معلم وشاگرد را می بینیم ولی مو لفه های دیگری مثل اموزشهای ضمن خدمت
&کتابهای درسی و روش تدریس انها نقش موثر دارند.
انچه از این مقاله می فهمیم اینکه معلمان عزیز باید دانش اموزان را مسئول یادگیری خود بدانند و معلم نقش هدایتگر را داشته تا فراگیر نسبت به انچه می اموزد احساس ما لکیت کرده واموخته ها برایش با ارزش باشد.
ما معلمان باید دانش اموزان را تشویق کنیم که علوم تجربی را به محیط زندگی بکشانند واز محیط زندگی خود به عنوان یک مدرسه بزرگ استفاده کنند.
در این مقاله ما باید به مسئله خلاقیت کودکان بهائ داده و این را بدانیم که اولین گام در پرورش خلاقیت کودکان&بوجود اوردن شرایط مناسب در محیط خوانوادگی واموزشی می باشد.
باید دانش اموزاندریافت مفهوم درستی از زیستگاههای جنگلی&بیابانی وابی داشته باشند.
همچنین توجه انها به رابطه ای که گیاهان و جانوران با محیط زیست دارند.
با توجه به موضوع در مرحله اول امادگی دانش اموزان خیلی مهم است چون انها باید یکسری اطلا عات در مورد جانوران کسب کنندمثل طبقه بندی انها &نوع اب وهوا ئی که زندگی می کنند ونوع تغذیه و...
اگر فعالیتها ی یاددهی یادگیری به گونه مناسب انجام شده باشد می توان از دانش اموزان انتظار داشت که:
1-ایجاد زمینه برای توجه به مسئله تغییر در طبیعت از راه توجه بیشتر به اطراف خود قبل و بعد از دستکاری کردن.
2-پرورش مهارت نتیجه گیری از راه مشاهدات ومقایسه ها.
3-پرورش مهارت مشاهده از راه دقت در شکل قطعه های اطراف وهمچنین اشکال ساخته شده توسط خود انها.
4-کنجکاوی در محیط زیست.
5-دریافت این مفهوم که بعضی جانوران برای زندگی کردن وبقائ نیاز به تغییر شکل دارند&بعضی در جنگل&گروهی در بیابان&وبعضی در اب زندگی می کنند.
6-پرورش مهارت ارتباط مناسب و پیش بینی کردن.
تا دیدار و گفتگوئی بعد خدا حافظ.